Siirry sisältöön

Saavutettavuus

Valvontalautakunta.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä on Suomen Asianajajaliiton valvontalautakunnan saavutettavuusseloste ja koskee sivustoa valvontalautakunta.fi. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkista hallintotehtävää hoitavien toimijoiden verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) vaatimukset osittain. Verkkosivusto täyttää kuitenkin WCAG-kriteeristön kriittiset A & AA-vaatimukset. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraava sisältö ei ole saavutettavissa, koska siihen sovelletaan tilapäisesti digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) 3 artiklan 8 kohdan poikkeusta kohtuuttoman rasitteen vuoksi:

  • Ennen 23.9.2018 luotuja sivuston liitteitä, kuten pdf-tiedostoja, ei ole suunniteltu eikä toteutettu saavutettavuusperiaatteita noudattaen.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu/päivitetty 24.3.2021. Seloste perustuu sivuston kehittäjäryhmän tekemään arviointiin siitä, täyttääkö verkkosivusto direktiivin (EU) 2016/2102 vaatimukset.

Ilmoita saavutettavuuspuutteesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna palautetta sähköpostilla osoitteeseen viestinta@asianajajaliitto.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000