22.12.2021 | Tiedote

Valvontayksikköön haetaan juristia

Suomen Asianajajaliiton lakisääteisenä tehtävänä on säännellä ja valvoa asianajotoimintaa. Asianajajaliitto edistää asianajopalveluiden laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä osallistuu aktiivisesti lainsäädännön kehittämiseen. Suomessa on hieman yli 2 200 asianajajaa.

Asianajajaliiton yhteydessä toimivan riippumattoman valvontalautakunnan ja valvontayksikön lakisääteisiin tehtäviin kuuluu asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toiminnan valvonta. Ammatillisen valvonnan tavoitteena on turvata oikeudellisten palveluiden laatua. Lisätietoja toiminnastamme löydät osoitteesta www.valvontalautakunta.fi.

Haemme valvontayksikköömme

JURISTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen (31.7.2022 asti).

Mielenkiintoiseen tehtäväkenttääsi kuuluu valvonta- ja palkkioriita-asioiden valmistelu valvontalautakunnan ratkaistavaksi sekä sihteerinä toimiminen valvontalautakunnan kokouksissa. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, jossa keskeisessä osassa on kirjallisten ratkaisuehdotusten laatiminen. Neuvot myös asiakkaitamme valvontamenettelyä ja hyvää asianajajatapaa koskevissa kysymyksissä.

Odotamme sinulta

  • ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (OTM)
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • työkokemusta asianajoalalta, esimerkiksi asianajotoimistosta tai tuomioistuimesta
  • itsenäistä, analyyttistä ja vastuullista otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Eduksesi katsomme sujuvan ruotsin kielen taidon sekä asianajajatutkinnon tai tuomioistuinharjoittelun suorittamisen.

Tarjoamme työtehtävän ainutlaatuisella oikeudenhoidon näköalapaikalla, hyvät työsuhde-edut ja tiiviin työyhteisömme tuen. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta työskentelemme toistaiseksi pääosin etänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen kaisa.marttinen@valvontalautakunta.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa vt. valvontayksikön päällikkö Kaisa Marttinen p. 040 147 1190.